Peleti amestec optimal

PDFImprimareEmail

850,00 lei
Descriere

Peleti amestec optimal sunt o categorie speciala dupa o formula testate ce insusesc toate calitatile celorlalte tipuri de peleti din punct de vedere al puteri calorice ,durata de ardere si cenusa rezultata.

Avantaje peleti amestec optimal

 

Incalzirea pe peleti te ajuta sa ai cald in toata casa la cel mai mic pret. Poti folosi peletii in centrale dar sunt si persoane care folosesc paletii la soba.

Incalzirea cu peleti este cea mai ecologica solutie de incalzire. Nu doar ca vorbim despre biomasa, mai exact despre lemn care este o materie combustibila ce se regenereaza, insa peletii si incalzirea cu peleti utilizeaza tocatura lemnoasa ceea ce implica de cele mai multe ori deseurile vegetale, silvice si forestiere, scoarta de cpaci, resturi inutilizabile de copaci, plante prelucrate si cultivate in mod special in scopul acesta.

Incalzirea cu peleti si puterea calorica a materialelor combustibile este sporita si este mai mare decat cea a lemnului normal. Asta nu este tot: peletii ard cu putine emisii de fum si de noxe, costurile de transport sunt mici si exista si o logica imbunatatita de stocare si de folosire a automatizarilor. Cenusa care rezulta este sub 1.5% din masa care arde si reprezinta un excelent ingrasamant natural.

Inalzirea cu peleti este o solutie perfecta pentru zonele unde nu sunt gaze care pot inlocui perfect lemenle si acesti peleti sunt ideali in centralele de bloc, de cartier sau in instalatiile industriale.

Incalzirea cu peleti pentru casele izolate bine cu suprafete de maxim 200 mp se poate asigura complet cu o centrala termica pe principiul celor pentru lemne care sunt adaptate pentru peleti. Se asigura incalzire si apa calda din mai pana in contombrie cu aproximativ 5 tone de peleti. Pretul este mic raportat la toate beneficiile oferite.

Un alt mananunt pentur cei care se incalzesc cu gaze si cu lemn este faptul ca un pachet de 15 kg asa cum se prezinta pachetele standard pentru cei care trec la incalzirea pe peleti echivaleaza cu opt metri cubi de gaze naturale sau cu 35 kg de lemne care au 25% umiditate, adica lemne foarte bine uscate.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.