Descriere

Produsele noastre sunt create pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a oferi un inlocuitor real, combustibililor conventionali folositi de marea majoritate. In etapele de prelucrare nu se folosesc compusi chimici sau ingrediente sintetice pentru a imbunatati calitatile brichetelor.

Biomasa folosita nu contine nimic altceva decat materia prima organica, colectata direct de pe terenurile agricole lucrate de compania noastra. Promovam si incurajam folosirea acestor produse cu garantia ca nu veti mai vedea rostul folosirii altor combustibili.

Brichete din pare - avantaje

Iarna suntem preocupati in primul rand de modul in care trebuie sa ne incalzim casa si de foarte multe ori cea mai buna metoda aleasa tine de costurile care vin la pachet cu metoda de incalzire. Astfel, exista posibilitatea de a incalzi casa cu peleti insa vor discuta despre ea intr-un alt articol pentru ca azi vorbim despre o noua metoda ieftina si ecologica prin care casa se incalzeste cu brichete din paie.

Brichetele de paie reprezinta combustibili ecologici foarte populari si foarte utilizati in tarile eruopene. Materia prima este formata din foarte multe tipuri de lemn si deseuri care provin din agricultura primara cum sunt paiele de grau, paiele de orez, stemul, frunzele de porumb, coaja de floarea soarelui iar lista continua. Transformarea paielor in brichete se va face presand paiele tocate marunt si amestecate cu rumegus si respectic cu coji de seminte pentru ca o bricheta realizata complet din paie de cereale are puterea calorica de 4.07 kW, mai exact jumatate din puterea calorica pe care o are petrolul.

In plus, brichetele din paie pot elimina cu pana la 3 ori mai multa caldura comparativ cu lemnul uscat insa la ardere va elimina o cantitate minima de fum si de dioxid de carbon. O tona de brichete reprezinta echivalentul a cinci metri cubi de lemn sau o tona de carbune. Legat de pret, se va constata ca o tona de brichete este de doua ori mai putin decat o tona de carbune si de 2.5 ori mai putin comparativ cu 560 de metri cubi de gaz natural. Preturile sunt foarte mici raportat ela calitatea produselor.

 

In afara de toate avantejele ce tin de latura financiara, brichetele de paie nu polueaza si cenusa care rezulta din arderea lor poate sa fie folosita si pe post de ingrasamant al recoltei viitoare.

 

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.